Skip to content

Viis aastat.

Viis aastat. published on Viis aastat. kohta on 10 kommentaari

15/08/2007 oli esimene kord, kui ma Mardi talu uue peremehena Mardile tegutsema läksin.

mardi talu

Möödunud on viis aastat, on aasta 1012.

mardi talu

Olen südamest tänulik kõigile, tänu kellele on mul õnn  olla Mardil. Olen südamest tänulik kõigile, kes on olnud see aeg minuga. Olen südamest tänulik kõigile, kellele läheb korda Mardi talu elu ja olu, tulevik ja saatus. Südamest tänulik kõigile, kes mu ajaraamatu kaudu Mardi talule kaasaelavad.

Viis aastat on olnud uskumatult tore aeg. Vahel natuke ka raske, enamasti aga ääretult kena. Ja ma olen väga väga õnnelik!

10 kommentaari

Dear Ivar
5 year are gone in Mardi Talu. And what a dfferent to see.
It must have been hard work for you.
Today it look so beatiful and charming.
I hope it has been 5 good years for you and your cat`s.

Love Anna-Lise