Skip to content

4 kommentaari

Sul see Mardi talu elu saab hoopis teised värvid selliste piltidega. Muidu tundub ikka, et ainult töö, töö ja töö ja õhtul vaikne grill, aga siit ikka näha, et inimesed naudivad suve ja Saaremaad täiega 😀

Just just. Ega asi ju nii akrm nüüd ka ei ole, et palehigis hommikust õhtuni tööd tehakse. Eriti kallid külalised veel. Ja kindel see,e t peremehe sünnipäeva, jaanitult tuleb ikka uhkelt tähistada. Ja kui jaanitulel pool balletitruppi koos on, siis võib ju showd ettekujutada juba. Ja mis seal salata, on veelgi toredaid olemisi olnud. Nautima peabki, nii suve kui saart aga ka tööd! 🙂

Oi väga väga lahedad pildid, ikka tõeliselt lahe koht, kus inimesed väljendavad südamest rõõmu 😀
Üli münus oli pilte vaadata. Aga tegelikult on ju asi selles et peremees on kohast teinud sellise nagu see on ja ilma sinuta see nii ei oleks.
Nii et tänud sulle ja anna tuld!