Skip to content

Karja triip. Uued voodi- ja padjakatted.

Karja triip. Uued voodi- ja padjakatted. published on

karja triip original

See lugu sai alguse sellest, et ükskord tuli Helle Hiiumaalt, kaasas ilus kootud villane voodikate. Et neil seal näitus-müük. Jah, ilus kate oli, õnneks mitte paras mulle, siia vooditesse. Aga see andis mõtte, et miks mitte tellida endale ilusad triibulised voodikatted ja kui juba triibud, siis olgu ikka Karja omad, kuna Karja kihelkonda ju kuulun.

Internetist on võimatu mustreid leida. Hakkasin siis googeldama, sattusin jutule, kus Saaremaal keegi kudus rahvatantsurühmale uued seelikud. Googeldasin aga edasi ja sain kontakti lahke inimesega, kes need seelikud kudus ja ta saatis mulle Karja übriku ja abu ja veel mingi Karja triibu foto.

karja ümbrik ja abu triip

karja triip

Tundus, et oli temagi lahkelt nõus kuduma aga oh seda hinda, mida küsiti meetri eest!

Nii pöördusingi Hiiunaise, Ülle Loritsa poole. Alustuseks on mul vanadel vooditel nüüd uhked katted, lisaks kolm suurt padjakatet. Aitäh Üllele ja aitäh selle eest, et jõuludeks mulle kõik valmis jõudsid kududa. Katted on ilusad ja tuba on ilus!

Alguses kui kotid avasin, oli veidi ehmatav, et katted ei näe päris sellised välja, nagu mulle saadetud piltidel ja kuskilt oli lilla toon ka juurde tulnud. Küllap aga Üllegi uuris Karja triipu, eks neid ju oli ka veidi erinevaid. Pealegi olen mina ju Karjas ja seega on ka minu triip Karja. Kui ennem ei olnud, siis nüüd on Karja ühe triibu võrra rikkam!