Skip to content

Lambad või traktor?

Lambad või traktor? published on Lambad või traktor? kohta on 3 kommentaari

Viis päeva. Viis päeva niitmist. Kolm niidukiga, kaks trimmeriga. Muidugi mitte varavalgest õhtupimeduseni aga ikkagi. Pea nädal tööd ja nüüd on hetkel kogu hooldatav ala niidetud. Jäänud on veel maja taga metsa äärne, mõne meetri laiune riba. Ehk saab sellega tasa järgmine aasta. Või siis alguse ära teha sügisel?

Üks päev naabrite juures olles, rääkisid nad, et küll siis ikka oli ilus, kui neli lambad olid! Et nüüd kaks aasta veel ja siis saab pensile. Juhuuu! Ütlesin kohe, et siis saan ma endale ka lambad võtta, et talvel käite vahel vaatamas neid. Et tegelt tõesti, viis päeva niita niiduki ja trimmeriga ei ole just kõige parem varjant, kui tahta hoida kogu ala niidetud ja korras. Aegnõudvad on nii niiduk ja trimmer mõlemad. Nii et siis jah, kumb oleks mõtekam, lambad või traktor? Aeg annab arutust.

Viis päeva tagasi sai alusatud niitmist hoovist, täna vaatan, et vajaks niitmist jälle. Nii et jah.

3 kommentaari