Skip to content

"Maakodu", "Kodu ja Aed", "Kodukiri"

"Maakodu", "Kodu ja Aed", "Kodukiri" published on

Ajakirjad, mille pidev lugeja olen alates oma talust olnud. Ajakirjad täis huvitavaid artikleid ja pilte, tublide inimeste kodudest ja aedadest, palju häid näpunäiteid ja nõuandeid. Küllaga saab ammutada ideid.

Olen tabanud huvitava asja, et tihti on ajakirja artiklid avaldatud väga õigeaegselt. Just siis, kui mul sama teema käsil või mõttes. Vahel on ajakirjad minust ees, vahel mina neist. Kaks head viimast näidet. Viimasest “Kodu ja Aed” lisas “Meie Kodu” on lugu, kuidas teha vana aknaraam pildiraamiks. Minul aga just oli aknede vahetus ja idee missugune ju! Nii ongi mul eeskambris kahe uue akna vahel vana aknaraam. Loomulikult ilma igasuguse töötluse ja uuenduseta, ikka sellisena, nagu aeg teda muutnud on. Minumeelest hea kooslus, seob aega ja ajalugu. Raam ootab vaid õigeid pilte või fotosi veel.

Mõned kuud tagasi rääkisin Hellele, et mul vaja ikka sellist rätikute nagi, nagu vanasti oli ja ilurätikut. Helle ajas Hiiumaal asja, tublid inimesed meisterdasid valmis ja mina sain sünnipäevaks väärtusliku ja ilusa kingi. Ja muidugi, ostan uue “Maakodu” ja seal artikkel ilurätikutest.

Kas ei ole ilus?!! Ehk liigagi ilus? Nii ilus, et nüüd sain uue töö kirja endale. Vaja kiirelt reheahju sein korda teha.  Aga andke mulle selleks aega. 🙂