Skip to content

TOETUSFOND

TOETUSFOND published on

Minult on küsitud, et miks ma ei ole teinud Mardi talu toetusfondi. Iseenesest… tegin 1,5 aastat tagasi endale nö kogumisarve, kuhu igal tulupäeval väikese protsendi kandsin. Mis muidugi on nüüd sujuvalt ka käiku läinud, sest pidevalt on ju midagi vaja.

Minult on küsitud, et miks ma ei ole pannud arveldusarvet siia blogisse. Olen mõelnud, et kas see oleks…

Aga ok, kui arvatakse, et see on sobilik ja õige ja kui tõesti on inimesi, kes mu tegemistele kaasaelavad ja aidata tahavad, siis…

SEB a/a 10030532168014

Ivar Eensoo

Mardi talu

On räägitud, et raha on veri maailma soontes ning võib kanda endas edasi kas mürki või armastust. Mida annad, seda saad. Raha puhastame teadvuse tasandi muutmisega.
Kõik saab alguse inimese selgest taotlusest. Puhastame raha hirmust, ahnusest, puudusest ja kannatusest ning täidame selle ja saadame teele rõõmu, külluse, armastuse ja vabadusega.

Nõnda tehes tõstame raha energeetika kõrgele teadvustatud armastuse tasandile. Haihtub hirmul põhinev manipuleerimise, kontrollimise ja domineerimise mõttevorm. Raha hakkab voolama, rohkenema, kergelt manifesteeruma ja algselt mõeldud eesmärki täitma – armastust edasi kandma.

Meie mõtted, tunded ja käitumine mõjutab otseselt seda, MISSUGUNE raha meie käest edasi liigub. On olemas võimas raha puhastamise harjutus, mida on alati võimalik teha nii sularaha kui ka kaardimaksete puhul. Andes raha käest või makstes kaardiga, mõtle neid sõnu:

See on minu armastuse kink heldele universumile, rikastab maailma ja tuleb mulle mitmekordselt tagasi. Õnnistan raha armastusega.

Tee seda teadlikult, mõttega, puhtast südamest. Nõnda saadad rahaga edasi maailma hirmu asemel armastust.

Kodus olles võid hoida raha pihkude vahel ning öelda teadlikult, selge taotlusega, õiges teadvusseisundis järgmist:

Ma olen väga tänulik olemise allikale armastuse ja külluse piiritu kingi eest.
Minnes minu käest edasi, on see minu armastuse pühendus suuremeelsele ja heldele universumile.
Maailm saab piiritult rikkamaks ja raha tuleb mu juurde mitmekordselt tagasi.
Õnnistan raha armastusega.