Skip to content

Pioneeri pliit

Pioneeri pliit published on Pioneeri pliit kohta on 4 kommentaari

Täiesti uskumatu. Kas tõesti küttis ja sai sellel paremini süüa teha, kui ühel korralikul maapliidil? Või oli see nii moodne ja popp, et vana ahi tuli väljalõhkuda ja see asemele panna. Nüüd on soojamüüris auk ja eeskambri soojamüüri see pioneer soojaks ka ei küta. Nii et üks korralik ahi ja pliit on ka plaanis. Heino juures käisin vaatamas tema uut pliiti ja ahju. Väga ilus ja võimas oli aga sama võimas oli ka hind, mis neil see maksma läks.

Üks huvitav asi. Köögi põrand on valatud tsemendi ja kiviklibuga. Pliidi lähedal on auk. Mõtlesin, et ju see auk oli selleks, kuhu valati vett ära, et kes viitsis näiteks talvel õue joosta. Aga tuleb välja, et seal oli puupakk puude lõhkumiseks ahjusuu ees. Ja tõesti, nüüd kui uurin, siis on seal puupaku jäänus. Jälle sain targemaks.

Kui nüüd siia sai köögi pilt pandud augustist 2007, siis on sobilik juurde panna pilt detsembrist 2008. 🙂 Et näha arengut ja muutust.

4 kommentaari

Kuldsete kätega mees oled, igas mõttes, õnne sulle sinu tegemistes seal Mardi talus ja väga loodan, et on toetajaid ja aitajaid igas mõttes, eks isegi püüan anda endast parima 🙂