Skip to content

Tacomal, Dooral ja Possul on ka maal mõnus ja hea!

Tacomal, Dooral ja Possul on ka maal mõnus ja hea! published on Tacomal, Dooral ja Possul on ka maal mõnus ja hea! kohta on 2 kommentaari

Loomadega minemine maale on üks paras ettevõtmine. Õnneks on autosõiduga nad harjunud ja üsna naudivad seda.

Ükskord oli kassidel hea päev ja said nautida autosõitu lahtiselt. 🙂

Kassid on mul tubased. Aga maal on neil ka toas mõnus. Possu lemmik koht on lööri otsas pikutamine. Doora sinna ei pääse. Ei tea kas sellepärast, et veel liiga noor on või ei ole britlased lihtsalt nii osavad. Muidu aga möllavad nad seal kõvasti. Huviga ootan päeva, kui neist hiirejahil ka kasu on.

Kiisud naudivad esimest adventi. 30.11.2008

Tacomal on maal olles täielikud õnnepäevad. Kui linnas on ta sunnitud jalutama rihma otsas, siis maal on ju täielik vabadus. Ka õues saab olla nii palju kui süda lustib. Ja kui ta pöördesse läheb vabaduse õnnest, oh kus võtab siis jooksud üles. Lausa lust vaadata.

Ka Tacoma on hobustega tutvust teinud. Tema aga üldiselt kardab neid. Kui koplis oleme ja hobused tulevad, on ta kiirelt sealt läinud ja kimab kodu poole. Erinevalt Tacomast on Aeda väikesed snautserid aga nagu lõvid. Nendega on kohe hirm, et hobused ära ei talluks. Need ikka hobuste vahel ja hauguvad mis jube. Peale seda hakkas Tacoma ka koplit pelgama, kui ükskord ninapidi elektrikarjusesse läks.

2 kommentaari