Skip to content

Saarele. Tööle!

Saarele. Tööle! published on

Kes meist ei tea statistikat, kuidas saarel rahvastik väheneb. Kuidas saaks mandrile, veel parem Tallinna tasuta bussiga sõitma, veel parem, saaks laevaga unelmate Soome. Raha on saanud eesmärgiks. Kurb. Raha on siiski kõigest vahend….

Mõni aeg tagasi juhtusin nägema saadet ühest tegusast naisest Kuressaares. Kes tegutses mitmel rindel ja päev tema jaoks jäi lühikeseks. See pani mõtlema, et kas ikka on kõiges maailmahädades süüdi, varasemalt Ansip ja nüüd siis Rõivas. Kindlasti, elu on raske. Raske võib olla aga ka Tallinnas, kui loodad, et töö ja õnn ise sülle tulevad, ilma ise midagi tegemata. Alati on ju kergem kõiki teisi süüdistada.

Süüd aga ei ole olemas. Mina võin uhkelt öelda, ma olen Leisi valla elanik. Ja et olla elanik ausamalt ja pikemalt, mõtlesin, et mis oleks, kui teeks saarel tööd, et oleks vahend, mis laseks olla pikemalt Mardil ja seal tegutseda.

Nii siis, Ivari Massaažituba nüüd ka Saaremaal! Alustan mais.

auriga massaaz

Auriga keskuses esimene tööpäev 8 mai.

a leisi massaaz

Leisis esimene tööpäev 9 mai

 

Aegade broneerimine ja info:
53326149, ivar.eensoo@mail.ee
www.massaazituba.com

Olete oodatud!

Head inimesed saarel, teie saate anda oma kaudse panuse, et elu Mardil aina ülesmäge läheks. Et peremehel oleks leib laual ja jaksu mütata.

Ja kõigil ka teil, kes te saarele satute….. tulge ikka massaaži!

Vaatab, kuidas suvel asi läheb, mida toob sügis…..