Skip to content

Natuke veel Aivar Palumäe tööst.

Natuke veel Aivar Palumäe tööst. published on Natuke veel Aivar Palumäe tööst. kohta on 8 kommentaari

Täna ei andnud hing rahu, et jääda ootama, millal mulle tuleb kõne ja raha nõutakse. Helistasin ja ütlesin, et mul tekkinud siin mõned küsimused. Esiteks, et miks uks nüüd ikkagi sissepoole on pandud. Seletati pikalt, et alumine palgirida võeti ära ja et uks hakkaks vastu katuse tala või räästast käima ja et ikka oleks mõistlik korralik uks teha. Ok aga miks siis see ikkagi sissepoole pandi? Seda enam, et see uks ei liigu seal üldse ja kinnipanemisest võib vaid unistada.

Lae kohta sain vastuse, et tema ju ei tea, mis mu edasised plaanid on, et kas tahan lage soojustada, luugi teha ja lakk kasutusele võtta jne. Et seepärast ka lauad kõik lahtised, et neid siis liigutada saada.

Katuse kohta………. ütlen ausalt, ma ei saanudki aru. Hakati rääkima katuse ruutmeetri hinnast ja et palun, 6 tuhat krooni ja ta tuleb teeb.

Kogu vestluse kokkuvõtteks aga öeldi, et ta teeb niigi odavama raha eest, kui teised ja et kui inimestel raha ei ole, vihjates vist minule, siis tulevadki sellised pretensioonidega kõned, mis ei ole tema joaks midagi uut.  Ja et temale meeldibki inimesi õpetada, nii nagu ta uhkel poisil Vahur Kersnal läks ja võttis katuse maha. Et pole probleemi tulla ja ka minul saun uuesti lahti võtta. Väga kahtlen, et Vahur Kersnal asi raha puuduses oli.

Et  mis siis loo moraal ja asja point on? Minu jaoks üsna selgelt, et teen väidetavalt odava raha eest ja olen suur haltuura mees. Oskan elevandist sääse teha. Odavas rahas julgen kahelda, sest kuulsin mitmelt, näidates sauna pilti, et sellise sauna kokkupanek oleks poole odavam. Aga jah.

Võin veel öelda, et härra ponokunn, tänan õppetunni eest. Edaspidi olen targem. Ja mina ei jää sellest rahast ei vaesemaks ega saa rikkamaks, iseasi, kuidas ise sita töö eest raha saad küsida ja veel end õigustada!?

Loodetavasti ülejäänud on minust targemad. Ja seda õppisin ka, et ära ikka igasugu matse oma maale toimetama lase, kui ise seal ei ole. Täna leidsin lisaks veel pooleks hammustatud tomati lillepeenrast. Seda ei mäelta, kas kirjutasin, et heinamaa oli õunu täis loobitud? Kes teist võõras kohas ja usutavasti ka omas kodus mitte, nii käituks?!

8 kommentaari

kurb jah ega ikka nii usaldav ei sa olla-olen seda kartnud aga eks ikka ise tahab igauks omal nahal tunda ja targemaks saada.Eks ikka vigadest opitakse ja suudlane asub ikka ennast kaitsma ja vastu rundama.soovin,et nuud oled ettevaatlikum ja rahaasju ajades voorastega ikka lepinguga ja allkirja vastutusega. Leping on oluline kus koik kirjas vastutus ja kohustused=noudmised-kahepoolne kokkulepe.

Selle asjaga on kurb ja jama lugu jah. Näed, kui ise sain sauna ostuks laenu, palusin jumalakeeli, et teeme lepingu jne, mulle vastati “Ivar, ma ju usaldan Sind” Eks ma ise samasugune, et usaldad inimest, eriti kui tuttav maakler veel soovitab “et mul töömees pakkuda” Sitt lugu, tuleks sitast ruttu lahti saada, ennem kui haisema läheb. 🙂

Hei, lase oma advokaat talle sappa, las rapib vana veidike.
Vennike on ikka jube ülbe, ega needa asjad nii lihtsalt ei käi et panen kokku, siis tahan tulen võtan lahti. Uskumatu millised inimesed meie maarjamaal elavad!
Sul on samamoodi tunnistajad olemas, venna nimi ja kohtugeiss oleks ilus tulema.
Paras sellisele kere peale anda, aga õnneks küll iga üks saab oma vitas varem või hiljem.

Ole tubli

elu on karm aga kas ka oiglane on kull nii arvatud,et eks ikka oma palga saad-mida teenid =kuid mitte alati ja kahjuks ei saa ulbikud sellest ise arugi mis millal ja miks nii laks (laks -laks )Nuud void siis oelda hr. Aivarie,et jah mind voib edaspidigi usaldada aga Sind kahjuks kull mitte.Sama ka tuttavale maaklerile .Maakler peaks ju teadma kuidas selliseid asju aetakse-ilmselt on samast mastist.Teevad asju mida ei oska ja saamahimus keeravad sedasamust kokku ja ka ausate (??? ) margi rikuvad ara!

ISSAND JUMAL TULE APPI :SSS
no kuidagi ei wea sul selle saunaga -kogu aeg mingi jama …
aga küll see saun tuleb -selles olen ma täiesti kindel 🙂
sa ju nagu mina -kõik mis tahad pead ka saama 🙂
aamen!!!

kordan end jälle, ei ole halba ilma heata.see et esimene saun ei valminud, jumal tänatud, asukoht ei olnud üldse hea. no ja praegune, vaatamata kõigele, on majake ju armas ja küll temast veel asja saab! olen kindel.