Skip to content

Teeme ära!

Teeme ära! published on Teeme ära! kohta on 7 kommentaari

ehk SUURED KEVADTALGUD

ja PIDUSTUSED

MARDI TALUS!

30.04-06.05

30.04 Volbriöö

01.05 permees Ivari sünnipäev

02.05 täis on esimene aasta, olla Ivaril seaduslik peremees Mardil.

Kaasa võta hea tuju, natuke söögi ja joogipoolist. Tööd ära karda, töö ei tapa, teeb vaid tugevaks. Ja tööd jagub! Usu, parim puhkus on aktiivne puhkus! Kuna magamiskohtade arv toas on piiratud, võta kaasa magamiskott ja miksmitte ka telk.

Jään Sind ootama!

7 kommentaari

Nii see asi edeneb-üks töö kutsub teist tegema.(nii ka asjad põhjustavad peas mõttetalguid)..Vahel tehakse “nimekiri’ asjadest, mida hing ihkab.Kes tahab paneb kõrvataha sinu soove ja nii on ju hea kinke teha.Vaja läheb koike aga soovid ? Isal on ka üks mõte mida kinkida -mida Sul veel pole aga peaks olema.Arva mis see on? Enne peaksid sepa juures käima. .n.n.pildiiraami (VANA AKNARAAM)-sobivad. Fotod -Talu ajaloost,mis algas koos Sinuga.

Pildiraami mõtlesin jah fotod majast panna. Esimene selline kui ostsin, siis vahepealne ja nüüd praegune.
Hea et telefon olemas, sai äraarvamise ära teha! 🙂 Ütleme teistele ka, et isa peab vajalikuks,et igal majal peab olema Eesti lipp ja selle kinkida mulle. Mul nüüd uus ülesanne, lipupost hankida. Mis kunagi ju niikuinii plaanis oleks olnud.