Skip to content

Õnneks nüüd, kohe kohe.

Õnneks nüüd, kohe kohe. published on

No täitsa väljakannatamatu! Aga nüüd 2 päeva veel ja pühapäeva hommikul saab Mardile!  Kaks päeva läheb õnneks kiirelt. Tööd ja värkisärki, homme poodi uuele saele kütusesegu ja õli ostma, laupäeval turule. Vaja ju suitsukooti. Ikkagi Vastlapäev ja hernesupp keeta. Ja oh kui hää tuleb selline supp puupliidi peal!

Nii, saagi mainisin. Õepoja abiga soetasin endale Shtil MS 230 mootorsae. Sai kogu detsembri tantsuteenistus selleks ostuks paigutatud. Peaks teine üsna korralik olema. Nii et töö läheb nüüd tõhusamalt ja kiiremalt. Mida täpsemalt seal tegema hakkan, sellest järgmises postituses. Saan kiidelda ja muidugi ise rahuldust tunda tehtud üle.

Vihjena, et head Fiskarsi oksakäärid ostsin ka. Nii et taibukamad juba jagavad matsu, millised plaanid mul seal on. Kui vaid kõik ära jõuan teha, mis oma peakeses valmis olen mõelnud ja millise tulemuse silmeette maalinud olen.

Nii et, kohtumiseni varsti siin ja muidugi, head Vabariigi aastapäeva! 🙂