Skip to content

Tere kevad!

Tere kevad! published on Tere kevad! kohta on 1 kommentaar

Igati õige päev Mardile minna. Kevade esimene päev. Kuidagi kohe erilisem ja pidulikum päev nagu.

Varajane kevad ja ilusad ilmad on meid ära hellitanud, nii lootsin, et…. Aga ei, ilmal oli igasuguseid üllatusi, lootes mõne päevaga kõik oma kevadised ilmad ära näidata. Lõpp hea, kõik hea. Viimasel päeval säras jälle päike, linnud julgesid laulda taas peale lörtsist tormi, lilledki ilulesid täies uhkuses.

lilled galerii

Seekord oli asjaajamisi nii Leisis kui Kuressaares. Selleks et suvel saaks pikemalt saarel olla….

Esimene õhtu tore koosolemine sõpradega, teisel õhtul külastasime Leisi koolimaja ujulat. Meeldiv üllatus, et oma vallas selliseid mõnusaid võimalusi pakutakse. Soome ja leilisaun, mullivann ja täitsa korralik bassein.

musi vees

Kuid tähtsaid asju tuli ka teha. Ikka tööd Mardi hüvanguks. Otsustasin ettevõtta õunapuud. Kui mõni nüüd aia taha piiluma läheb ja eks tundus endalegi, et ei tea, kui produktiivne Ivar oli ja mis korda saatis?! Ei saa nagu midagi aru… Vaatad, kõik nagu korras ja kena, ei midagi uut. Aga eks selleks, et kõik oleks korras ja just ka kena, tulebki vahel teha töid, mis justkui kohe silma ei hakkagi. Kolm päeva ja…. Pärast istusin trepil,  12 puud lõigatud, polegi ju nii vähe.

ounapuu galerii

Selleks, et kiviaeda lappida, on vaja kive. Kes tuleks selle peale ja hakkaks heinamaad labidaga kaevama, et kive leida?! Selleks ei olegi vajadust. Selleks on tublid abilised, metsanotsud. Sõida aga käruga kohale, korja kivid peale ja aina lapi. Tubli töö notsud! Mina pean pärast muidugi ka natuke tubli olema, et maa siledaks saada.

kivid

Kuresaares asjadates, sai natuke Mardi jaoksi asjatatud. Mõned aiapostid ära ostetud. Põnev….

aiapostid

Põnevusega jään ootama järgmist minemist ja olemist!

 

 

 

1 kommentaar