Skip to content

Frank-Eerik Raudsepp. Kohtumenetlus.

Frank-Eerik Raudsepp. Kohtumenetlus. published on Frank-Eerik Raudsepp. Kohtumenetlus. kohta on 46 kommentaari

Kes olete mu blogi lugenud, teate sauna ehitusest, mis ehitatud ei saanud. Selle loo peale on tulnud paar kõnet ja kirja. Kes tegid metsa ja raha ei saanud, kellel pandi kaubik pihta. Jne. Ja tegu ikka selle ühe mehega, Frank-Erikuga.

Täna aga sain meili majanduskuridegude talitusest. Uuriti minu loo kohta ja küsiti, kas esitaksin ka hagi, et ees on kohtu menetlus.

Tiiu Kull

Majanduskuritegude talitus

6124936

Kõik kel teil onm pretensioone Frank-Erik Raudseppa suhtes, võtke kiirelt Tiiu Kulliga ühendust. Ehk saame üheskoos selle suli tegudele punkti panna ja kes teab, rahadki tagasi.

Googeldamine on tark tegu ja nagu näha on minu blogistki teatud mõttes abi ja kasu.

Samas, elu on karm ja õiglane. Nii nagu saab iga heategu tasutud, saab ka….. viska bumerang ja see tuleb su juurde tagasi.

46 kommentaari

Ta tegi ühe firmaga diili.Sai sealt raha ja materiali.Pidi asja kokku klobima ja Soome müüma.Aga kõik on poolik ja rahad otsas.Ta tegutseb Hageri lähedal talus mis muidugi ametlikult talle ei kuulu.

Käisin neetud tüübil ehitamas.
Siiamaani pole rahasid ära maksnud,selline tegelane krt :S
On võlgu 6000 EEKi :S
Igaljuhul ma tean kus ta hoiab oma materjale ja asju,et kui on eestvedajaid,siis me peaks ta materjali konfiskeerima ja sellega tema poolsed võlad nullima.

huvitav, paljudele ta võlgu on ja mis see summa kokku tuleb kõik? enamus te vist olete ilma lepinguta tööd teinud talle? 🙁 Kui mul sauna ehitama hakkas, tegime lepingu. See mis sulas maksin, seda muidugi ma tagasi ei saanud aga teine osa, mis tema isa firma arvele läks, selles sain juristi abiga isalt tagasi. nii et ta nüüd oma isale ka arvatavasti parajalt hea summa võlgu. 🙂

Miks Te mehed politseisse avaldust ei tee. Mulle ka võlgu aga tegin avalduse – Põhja PP-s krimasi tema vastu. Väike lootus on kohtu kaudu raha tagasi saada. Uurija kontakt 6124489 Tumanova.

ma olin mustalt tööl mida ma pean tegema et ma saan enda asjad kätte ja raha kas te teate kus ta tallinnas elab või kuskil pesitseb anntke mulle ka teada kas ikka sõidab bussiga riingi eerik raudsepp antke vähemalt nõu midama tegema pean et oma asjad kätte saan.56718956

kas sa tead kus eerik raudsepp töötab tahaks teada ja teeks talle midagi ka veel kas ta teeb ikka hageri ligidal teeb ikka sauna ja hajta teeb seal aga ma ei tea kas ta veel seal on ja kas ta võttis juba uue mehe tööle või tekutseb üksinda ta ma haitasin tal sauna ehitada ja ei saanud veel valmis.

töötasin terve suve seal ja siiamaani on 10 saamata , mulle aitab järeleandmisest , tean kus ta elab jne.kes on huvitatud eerikuga kohtumisest andke teada.plaan on selline et eerik tahab mu käest uksed kätte saada mis ma talle sauna jaoks tegin , jätke mulle oma kontaktid ja ma teavitan kõiki kes on huvitatud ja hagerist saab teda ka kätte , omaniku kaudu saab teada millal ta seal on.

See omanik ikka ka teadlik on, mis mehega tegu?
Mulle jäi tal saun ehitamata, lasi ennem jalga, kahjuks rahaga, mis ma loll sulas maksin. Nii et võite selle sauna mulle tuua! 🙂 Ja korralik kolakas andke ikka ka! 😀

kas eerik käib sauna seal hehitamas kogu aeg ja kellega sa ei tea mina käisin halgul siis ei maksnud raha ära ja ta tõi mind jürise ja ise läks tallinna koju mul tema käes töö kott ja veel midagi saada.

kuidas saad soome helistada kui se numbrit ei sa võtta 09-4522171 seal peab midagi valesti olema esimese numbritega kuidagi kriipsu panna ei sa sinna vahele panna numbrite vahele helista mulle 56718956 räägime ja saada õige soome number minu numbrile.

peugot boxer valge , ees hallilt paikuse motoklubi, päris roostes teine jah aga alustuseks tuleks sellega ette võtta midagi.see seisab kopli kandis , juhul kui ta tallinnas olnud,olen näinud isegi.

Tervist!
Kuulge kui on inimesi kes on nõus midagi ette võtma,siis lepime mingi kindla kokkusaamise ja hakkame tegutsema.
Antud isikul võiks auto olla,sest praeguseks on teada 2-3 kohta kus ta pesitseda võib!
Mina isiklikult tean kolme kohta 🙂
Tuleb tüüp lihtsalt haarade vahele võtta ja veidi karmi juttu ajada.
Kui keegi nõus,siis mu number 56727697
Ootan väga kõnet,et koos mingi asi ette võtta!
PS Ma tean kus ta oma praegust materjali ja sauna karkasse hoiab,viime need sealt minema ja asi ants! 😉
56727697

oleks see eeriku enda auto siis võtaks sellega midagi ette , aga kahjuks allikad viitavad sellele et see polegi tema oma … aga kalamaja kooli kõrval olen näind seda.

Ja karmo see materjal pole tema oma , kui seda materjali sealt ära viia siis oleks see vargus lihtsalt …

kui te bussi kätte saate vaadage kas minu must kott ka seal bussis on koos töö riietega palun teid kot on mulle vajalik asiaga kindlasti tooge mulle tagasi kui kott alles ange mulle teada

kas eerikut ka leitsite üles w ja kas te teate kus ta elab ja kas ta on veel adilas tööd teeb anntge teada 56718956 palun teid väga aga musta kotti polnud siis w ja kas tal on vend ka seal tallinnas elab w palun andke teada palun teid kohe

No LP Teie,kes te bussi kätte saite võiksite nüüd veidigi ka teistele abiks olla.
Ma arvan,et siinsed blogi murelapsed tahaksid kõik oma rahasid,asju jms kätte saada.
Sest see,et Te oma bussi kätte saite,oli kindlasti seetõttu,et kõik jagasid informatsiooni ja püüdsid aidata!
Oleks mõistlik ja inimlik ka teistele abiks olla.

Siiani pole oma raha 8000 EEKi kätte saanud 🙁
Number,kui kellegil infot petise hetkelise asukoha ja telefoninumbri kohta: 56727697

Ette tänades!

Olen vahel ikka sattunud vaatama Võsareporterit. Vaadanud ja imestanud, mis imelugusi ja inimesi meie Eeestimaakesel elab. Ja olen mõelnud, et ühe väga hea loo saaks sinna saatesse siit, Frank-Erikust. Ehk suudaks Peeter kõik murelised koondada ja leida üles ka Frank-Eriku. Isegi kui me ei saa tagasi oma rahasi, ise isiklikult selle ma üldse ei loodagi, saaksime ehk teha teene paljudele teistele, kes oskaksid olla targemad meist ja hoiduda sellisest sulist ja petisest. Imestan ka seda, et millega tegeleb see kriminaalpolitsei ja mis sai kohtumenetlusest, miks siiani Frank-Erik edasi tegutseb?

Mida arvate?

Ütlen siis meeste jutule sõna sekka 🙂 Minu meelest esiteks omakohus pole mingi lahendus, langete ainult sama madalale kui mees ise.
Ja teiseks, “Võsareporterisse” KINDLASTI ei läheks, seal võidakse teid endid sama lolliks teha. Kui on mingeid kaebusi, mis on tõsiseltvõetavad (nagu teil ju selgelt on), siis igal juhul sada korda enne valiksin “Kaua võib” saate, mis võtab asju tõsiselt ja pakub mingeid reaalseid lahendusi. “Võsareporter” on eelkõige meelelahutus, kus lugu tuuakse vaatajani, aga mingeid mõistlikke lahendusi enamasti ei pakuta. Uue saatejuhiga pole “Kaua võib” ka enam nii efektiivne, sest vana vist lihtsalt ei julge asju ajada eriti, aga tasub proovida igal juhul. Kaamera ja avalikkus üldiselt ikka hirmutavad inimesi ja usun, et oma looga pääseksite löögile ka, sest antud juhul pole ju tegemist üks ühe vastu juhtumiga, vaid pettunud, pahaseid, raha ja ehitiseta jäänud inimesi on rohkem kui üks.

Kes pole veel käinud, käige politseis ära ja tehtke avaldus. Raha nagunii enam tagasi ei saa. Las istub vanglas ja mõtleb oma tegude üle järele. Lihtsalt selline inimene tuleb ühiskonnast isoleerida, et ta rohkem kurja ei teeks teistele. Võtta pole talt enam midagi peale selle bussi mille ära võtsime.

aga ta peab juu selle eest ju karistuse kätte saama ju ja varastas minu töö kotti ka ära kus minu tööriided koti sees olid ja jalanõud mis maksid 400kr.- töö saapad olid need kui ma kätte saan löön tal lõualuud puruks,see on minu arvamus et võsareporter kohale kutsuda ja on kõik siis korras

Sellepärast tulebki politseisse avaldus teha. Nii saadaksegi karistada. Omakohut läbi viies oled pärast ise samasugune pätt valmis, sest kurjale ei vastata kurjaga.
Võsareporter teeb su enda ka naerualuseks ja ei ole mingi lahendus.
See bussivärk on nagunii juba kahtlane lahendus. Eriti, kui ise siin rääkisite, et see polnudki üldse tema nimel vmt. Kui kellegi teise oma, siis tegite praegu kurja ju kellelegi, kes pole vb asjaga üldse seotudki.

Üldiselt olen Annaga vägagi nõus! Aga Võsareporteri asjus olen teisel arvamusel. Naeruvääristavad end need seal, kes sellleks ise põhjuse annavad. Olen vaadanud saadet ja ikka imestundu, mis “imeloomi” meil siin Eestis elab. Vahel naljakas natuke, tegelt üsna masendav ja kurb. Aga kuna saade on väga vaadatav ja üks toimetaja ka mu sõbra sõber, siis ei naeruvääristataks seda teemat kohe kindlasti. Asja mõte olekski, e tasi tuua avalikuse ette ja päästa edasisi ohvreid.
Olen arvamusel, et maailm on karm ja õiglane, iga tegu saab karistuse või siis vastupidi, heategu tasu. Mina kindlasti ei soovi mingeid tegemisi Frank-Erikuga, seepärst ei liitunud ka selle kohtu värgiga. Jumal temaga. Rääkimata siin mingist rumalast omakohust, lõugade sisselöömisest jne